Social Icons

.

Tuesday, September 15, 2015

Ytulipe Eshoppe: CMD Berkesan Atau Tidak?

KENAPA #CMD TIDAK BERKESAN?

Seringkali kita dengar keluhan demi keluhan mengatakan bahawa makanan tambahan yang diambil tidak memberi sebarang kesan positif seperti testimoni yang dipamerkan.

'Rugi je beli.. Langsung tak berkesan. Menyesal ambil dulu. Tak nampak perubahan. Ambil banyak-banyak pun, macam tu jugak. Beli mahal2 tapi tak jalan!' Itu semua antara keluhan yang sering kita dengar.

#KENAPA?
Sebab: Tak suka minum air putih!
Anda tidak suka mengamalkan minum air putih sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari? Tabiat ini disebabkan anda lebih sukakan minuman yang berwarna dan berperisa!

Tahukah anda ?
Air manis boleh meningkatkan kepekatan darah dan ia boleh menyebabkan kegemukan.

Air juga berfungsi membantu menyingkirkan toksik dalam badan. Selagi toksik ada di dalam badan, suplemen susah diserap ke seluruh badan, jika boleh pun lambat.

*Saranan: Pengambilan air putih yang mencukupi setiap hari bagi membantu penyerapan suplemen dengan lebih baik. Minum air putih yang di masak, sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari.

**Nota: Air yang terbaik untuk air minuman adalah air alkali sebab itu air zamzam juga bersifat alkali. Tapi mampukah anda membeli air zamzam setiap hari? Kebanyakan air zamzam di pasaran juga tidak asli. Kini, anda boleh hasilkan air beralkali dengan mudah di mana sahaja. Bagaimana?

Air putih + CMD = Air beralkali
Jom dapatkan #CMD hari ini!!


PM/WhatsApp @ 019-531-7018No comments:

Post a Comment

LinkWithinCool Widgets
 
Blogger Templates